| Issue Date | Title | Author(s) |
281 | Jul-2014 | Isolation, Characterization, and Screening Probiotic Properties of Artisanal Yoghurt Starter Strains From Urla Region | Okuklu, Burcu |
282 | 2013 | Karaburun Yarımadasında yetişen Hurma zeytininin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin karakterizasyonu | Özen, Fatma Banu ; Baysal, Ayşe Handan ; Tokatlı, Figen |
283 | 2020 | Kaymak ve Kaymaklı Yoğurt Yüzeylerine Sürekli Sistemde Uv Işık Uygulamasının İşlem Sonrasında ve Depolama Sürecinde Küf Sayısı ve Ürün Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi | Gündüz, Gülten; Öztürk, Müge Urgu; Kışla, Duygu; Koca, Nurcan; Ünlütürk, Sevcan ; Sonkaya, Gamze |
284 | Feb-2015 | Kinetic and Equilibrium Studies of Adsorption of Ss-Glucuronidase by Clinoptilolite-Rich Minerals | Demirbüker Kavak, Dilek ; Ülkü, Semra |
285 | 2014 | Kinetic and Structural Characterization of Interaction Between Trypsin and Equisetum Arvense Extract | Uslu, Mehmet Emin; Bayraktar, Oğuz ; Ceylan, Çağatay |
286 | 2007 | Kinetic and Thermodynamic Properties of Crude and Three-Phase Partitioned Polygalacturonase From Aspergillus Sojae | Doğan, Nergiz; Tari, Canan ; Göğüş, Nihan |
287 | Jul-2006 | Kinetic Modelling of Lactic Acid Production From Whey by Lactobacillus Casei (nrrl B-441) | Altıok, Duygu; Tokatlı, Figen ; Harsa, Hayriye Şebnem |
288 | Dec-2022 | Knockdown of Death Receptor 5 Antisense Long Noncoding Rna and Cisplatin Treatment Modulate Similar Macromolecular and Metabolic Changes in Hela Cells | Gürer, Dilek Cansu; Erdoğan Vatansever, İpek ; Ceylan, Çağatay ; Akgül, Bünyamin |
289 | 2018 | Kritik Altı Su ile Fındık Atıklarından Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |
290 | 2018 | KRİTİK ALTI SU İLE FINDIK ATIKLARINDAN ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYONU | Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sürek, Ece |
291 | 2021 | Kurkumin ve Beta-karotenin İnce Bağırsak Karma Misellerinde Çözünme Mekanizmaları ve Bu Olaya Etki Eden Faktörlerin Moleküler Dinamik Simülasyonlar ile İncelenmesi | Bayramoğlu, Beste ; Tunçer, Esra; Özuysal, Mustafa |
292 | 2021 | Kuru İncir İşleme Atıkları, Yan Ürünleri ve Hurdalarından Pektin Üretimi: Pektin Ekstraksiyonun Optimizasyonu ve Moleküler, Fonksiyonel ve Sağlık Üzerindeki Etkilerinin Karakterizasyonu | Yemenicioğlu, Ahmet ; Güleç, Şükrü ; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Çavdaroğlu, Elif; Başer, Filiz |
293 | 2015 | Kurutma Sıcaklığının Üzüm Çekirdeklerinin Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi | Konuk, Dilara; Korel, Figen |
294 | 2000 | L(+)lactic Acid Production From Whey by Lactobacillus Casei Nrrl B-441 | Büyükkileci, Ali Oğuz |
295 | 2022 | Lactic Acid Bacteria: Isolation–characterization Approaches and Industrial Applications | Meruvu, Haritha; Tellioğlu Harsa, Şebnem |
296 | 2008 | Laktik asit bakterileri, lisozim ve laktoperoksidaz kullanılarak antimikrobiyal özellik taşıyan yenebilir filmlerin geliştirilmesi, plastik ambalaj materyallerine ve çeşitli gıdalara uygulanması | Korel, Figen ; Yemnicioğlu, Ahmet; Altınkaya, Sacide Alsoy ; Arslanoğlu, Alper |
297 | Apr-2022 | Layer-By Assembly of Lysozyme With Iota-Carrageenan and Gum Arabic for Surface Modification of Food Packaging Materials With Improved Barrier Properties | Koca, Nazan; Bayramoğlu, Beste |
298 | 2023 | Locoregional Treatment Improves Survival in De Novo Bone-Only Metastatic Breast Cancer: Long-Term Results of the Prospective, Multi-Institutional Study - Protocol Bomet Mf14-01 | Soran, Atilla; Doğan, Lütfi; Işık, Arda; Özbaş, Serdar; Can Trabulus, Didem; Demirci, Umut; Karanlık, Hasan; Sezgin, Efe |
299 | 2009 | Low Temperature Plasma: a New Disinfection Method for Food and Food Contact Surfaces | Baysal, Ayşe Handan ; Baysal, Taner |
300 | 2021 | Lymphedema After Sentinel Lymph Node Biopsy: Who Is at Risk? | Işık, Arda; Soran, Atilla; Grasi, Ariel; Barry, Noran; Sezgin, Efe |