| Issue Date | Title | Author(s) |
461 | 2020 | Utilization of Xylan-Type Polysaccharides in Co-Culture Fermentations of Bifidobacterium and Bacteroides Species | Zeybek, Nüket; Rastall, Robert A.; Büyükkileci, Ali Oğuz |
462 | 2021 | Uv Processing and Storage of Liquid and Solid Foods: Quality, Microbial, Enzymatic, Nutritional, Organoleptic, Composition and Properties Effects | Hakgüder Taze, Bengi ; Pelvan Akgün, Merve; Yıldız, Semanur; Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan |
463 | 2014 | UV ışın yayan diyotların (UV-LEDs)taze sıkılmış elma suyunun pastörizasyonunda alternatif bir teknoloji olarak kullanılabilirliğinin araştırılması | Ünlütürk, Sevcan |
4 | Aug-2014 | Uv-C Irradiation of Freshly Squeezed Grape Juice and Modeling Inactivation Kinetics | Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat |
5 | Sep-2013 | Uv-C Light Inactivation and Modeling Kinetics of Alicyclobacillus Acidoterrestris Spores in White Grape and Apple Juices | Baysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan |
6 | 2010 | Uv-c Uygulamasının Sıvı Yumurta Beyazının Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |
7 | 2021 | Uv-Vis Spectroscopy for the Estimation of Variety and Chemical Parameters of Olive Oils | Jolayemi, Olusola Samuel; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu |
8 | 2009 | Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanması | Korel, Figen ; Bayraktar, Oğuz |
9 | Mar-2014 | Valorization of Wheat Bran for the Production of Polygalacturonase in Ssf of Aspergillus Sojae | Demir, Hande; Tarı, Canan |
10 | Jan-2017 | The Volatile Compounds, Free Fatty Acid Composition and Microbiological Properties of Sepet Cheese Packaged With Different Modified Atmosphere Conditions | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit |
11 | Feb-2010 | Water Vapor and Oxygen-Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene Films | Tıhmınlıoğlu, Funda ; Atik, İsa Doğan; Özen, Banu |
12 | Dec-2008 | Water Vapour Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene (pp) Packaging Films | Atik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda |
13 | Jun-2008 | Water-Soluble Antioxidant Potential of Turkish Pepper Cultivars | Frary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami |
14 | 27-Jul-2015 | Whey Protein-Pullulan (wp/Pullulan) Polymer Blend for Preservation of Viability of Lactobacillus Acidophilus | Çabuk, Burcu; Harsa, Şebnem |
15 | 2023 | White Bean and Hazelnuts Flours: Application in Gluten-Free Bread | Tuna, Ayça; Cappa, Carola; Tokatlı, Figen ; Alamprese, Cristina |
16 | 2009 | Yapay Sindirim Sıvısında Doğal Zeolitlerde Meydana Gelen Morfolojik Değişmeler | Demirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra |
17 | 2016 | Yarı mamul taze meyve ve sebzeler için katmanlı depozisyon yöntemi ile yeni nesil ince yenilebilir kaplamaların geliştirilmesi | Bayramoğlu, Beste ; Üney, Sinem; Koca, Nazan |
18 | 2016 | Zein and Its Composites and Blends With Natural Active Compounds: Development of Antimicrobial Films for Food Packaging | Yemenicioğlu, Ahmet |
19 | 2017 | Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahmini | Özen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen |