03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 461-479 of 479 (Search time: 0.064 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
4612020Utilization of Xylan-Type Polysaccharides in Co-Culture Fermentations of Bifidobacterium and Bacteroides SpeciesZeybek, Nüket; Rastall, Robert A.; Büyükkileci, Ali Oğuz 
4622021Uv Processing and Storage of Liquid and Solid Foods: Quality, Microbial, Enzymatic, Nutritional, Organoleptic, Composition and Properties EffectsHakgüder Taze, Bengi ; Pelvan Akgün, Merve; Yıldız, Semanur; Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan 
4632014UV ışın yayan diyotların (UV-LEDs)taze sıkılmış elma suyunun pastörizasyonunda alternatif bir teknoloji olarak kullanılabilirliğinin araştırılmasıÜnlütürk, Sevcan 
4Aug-2014Uv-C Irradiation of Freshly Squeezed Grape Juice and Modeling Inactivation KineticsÜnlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat
5Sep-2013Uv-C Light Inactivation and Modeling Kinetics of Alicyclobacillus Acidoterrestris Spores in White Grape and Apple JuicesBaysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan 
62010Uv-c Uygulamasının Sıvı Yumurta Beyazının Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine EtkisiÜnlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R.
72021Uv-Vis Spectroscopy for the Estimation of Variety and Chemical Parameters of Olive OilsJolayemi, Olusola Samuel; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu 
82009Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanmasıKorel, Figen ; Bayraktar, Oğuz 
9Mar-2014Valorization of Wheat Bran for the Production of Polygalacturonase in Ssf of Aspergillus SojaeDemir, Hande; Tarı, Canan 
10Jan-2017The Volatile Compounds, Free Fatty Acid Composition and Microbiological Properties of Sepet Cheese Packaged With Different Modified Atmosphere ConditionsAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit
11Feb-2010Water Vapor and Oxygen-Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene FilmsTıhmınlıoğlu, Funda ; Atik, İsa Doğan; Özen, Banu 
12Dec-2008Water Vapour Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene (pp) Packaging FilmsAtik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda 
13Jun-2008Water-Soluble Antioxidant Potential of Turkish Pepper CultivarsFrary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami 
1427-Jul-2015Whey Protein-Pullulan (wp/Pullulan) Polymer Blend for Preservation of Viability of Lactobacillus AcidophilusÇabuk, Burcu; Harsa, Şebnem 
152023White Bean and Hazelnuts Flours: Application in Gluten-Free BreadTuna, Ayça; Cappa, Carola; Tokatlı, Figen ; Alamprese, Cristina
162009Yapay Sindirim Sıvısında Doğal Zeolitlerde Meydana Gelen Morfolojik DeğişmelerDemirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra 
172016Yarı mamul taze meyve ve sebzeler için katmanlı depozisyon yöntemi ile yeni nesil ince yenilebilir kaplamaların geliştirilmesiBayramoğlu, Beste ; Üney, Sinem; Koca, Nazan
182016Zein and Its Composites and Blends With Natural Active Compounds: Development of Antimicrobial Films for Food PackagingYemenicioğlu, Ahmet 
192017Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahminiÖzen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen