03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 481-491 of 491 (Search time: 0.021 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
481Mar-2014Valorization of Wheat Bran for the Production of Polygalacturonase in Ssf of Aspergillus SojaeDemir, Hande; Tarı, Canan 
482Jan-2017The Volatile Compounds, Free Fatty Acid Composition and Microbiological Properties of Sepet Cheese Packaged With Different Modified Atmosphere ConditionsAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit
483Feb-2010Water Vapor and Oxygen-Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene FilmsTıhmınlıoğlu, Funda ; Atik, İsa Doğan; Özen, Banu 
484Dec-2008Water Vapour Barrier Performance of Corn-Zein Coated Polypropylene (pp) Packaging FilmsAtik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda 
485Jun-2008Water-Soluble Antioxidant Potential of Turkish Pepper CultivarsFrary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami 
627-Jul-2015Whey Protein-Pullulan (wp/Pullulan) Polymer Blend for Preservation of Viability of Lactobacillus AcidophilusÇabuk, Burcu; Harsa, Şebnem 
72023White Bean and Hazelnuts Flours: Application in Gluten-Free BreadTuna, Ayça; Cappa, Carola; Tokatlı, Figen ; Alamprese, Cristina
82009Yapay Sindirim Sıvısında Doğal Zeolitlerde Meydana Gelen Morfolojik DeğişmelerDemirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra 
92016Yarı mamul taze meyve ve sebzeler için katmanlı depozisyon yöntemi ile yeni nesil ince yenilebilir kaplamaların geliştirilmesiBayramoğlu, Beste ; Üney, Sinem; Koca, Nazan
102016Zein and Its Composites and Blends With Natural Active Compounds: Development of Antimicrobial Films for Food PackagingYemenicioğlu, Ahmet 
112017Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahminiÖzen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen