Issue Date | Title | Author(s) |
Jul-2021 | The role of loco-regional treatment in long-term quality of life in de novo stage IV breast cancer patients: protocol MF07-01Q | Soran, Atilla; Soyder, Aykut; Özbaş, Serdar; Özmen, Vahit; Karanlık, Hasan; İğci, Abdullah; Sezgin, Efe |
2020 | Effectiveness of pulsed light treatments assisted by mild heat on Saccharomyces cerevisiae inactivation in verjuice and evaluation of its quality during storage | Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan ; Martin Belloso, Olga; Soliva Fortuny, Robert |
2015 | Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanları | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2018 | Utilization of white grape pomace for lactic acid production | Bayrak, Emrah; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2011 | The relationship of pellet morphology to polygalacturonase production of Rhizopus oryzae in various media compositions | Tarı, Canan ; Özkan, Kamer; Oncu, Şelale; Avcı, Tuba |
2018 | Kritik altı su ile fındık atıklarından antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonu | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2017 | Aspergillus sojae tarafından üretilen poligalakturonazın kısmi saflaştırılması için kromatografik bir yaklaşım | Şen, İlknur ; Mata-Gomez, Marco A.; Palomares, Marco Rito; Tarı, Canan ; Dinç, Melike |
2014 | Farklı bölgelere ait ticari kırmızı şarapların elektronik burun ile aroma profillerine göre sınıflandırılması | Korel, Figen ; Yaman, Ünal Rıza; Yücel, Ufuk |
2017 | Physicochemical and sensorial properties of Sepet Cheeses packaged under different modified atmospheric conditions | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Uysal, Harun Raşit; Korel, Figen |
2015 | Tarıma dayalı sanayi atıklarının katı kültür fermantasyonu ile değerlendirilmesi: Sürece etki eden faktörlere genel bakış | Demir, Hande; Tarı, Canan |
2019 | Probiyotik ve prebiyotiklerin bağırsak-beyin aksına etkisi | Özer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem |
2010 | Nanoteknolojinin gıda bilim ve teknolojisi alanındaki uygulamaları | Tarhan, Özgür; Gökmen, Vural; Harsa, Hayriye Şebnem |
2010 | UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |
2015 | Orta nemli incirlerde depolama sonrasında pektin metil esteraz aktivitesi değişimi | Demirbüker Kavak, Dilek ; Yemenicioğlu, Ahmet |
2017 | Some physicochemical characteristics and aroma compounds of Izmir Tulum Cheese produced with different milk types | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Korel, Figen ; Kahraman, Cihan; Uysal, Harun Raşit |
2015 | Kurutma sıcaklığının üzüm çekirdeklerinin toplam fenolik madde içeriği ve antioksidan kapasitesi üzerine etkisi | Konuk, Dilara; Korel, Figen |
2015 | Siyah meyveli incir çeşitlerinin kurutularak değerlendirilmesi | Konak, Ramazan; Kösoğlu, İlknur; Tan, Nilgün; Kocataş, Hilmi; Yemenicioğlu, Ahmet |
2016 | Evrimsel tıp: Sağlık ve hastalıklara yeni yaklaşımlar | Sezgin, Efe |
2017 | Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke waste | Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin |
2005 | Gıda ışınlaması, uygulamaları ve tüketicinin ışınlanmış gıdaya bakış açısı | Korel, Figen ; Orman, Sibel |