Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Aspergillus Sojae Tarafından Üretilen Poligalakturonazın Kısmi Saflaştırılması için Kromatografik Bir Yaklaşım | Şen, İlknur ; Mata-Gomez, Marco A.; Palomares, Marco Rito; Tarı, Canan ; Dinç, Melike |
2010 | Commercially Suitable Pectin Methylesterase From Valencia Orange Peels | Şimşek, Şebnem; Yemenicioğlu, Ahmet |
2018 | Diyetten Alınan ve Kandaki Demir Mineralinin İnsan İnce Bağırsak Hücre Modelinde Demir Eksikliği Anemisine Etkisi | Güleç, Şükrü |
2019 | Effect of Substrate Concentration and Scale Up on the Polygalacturonase Production | Göğüş, Nihan; Tarı, Canan |
2014 | Evaluation of Orange Peel, an Industrial Waste, for the Production of Aspergillus Sojae Polygalacturonase Considering Both Morphology and Rheology Effects | Gögüş, Nihan; Hakgüder Taze, Bengi ; Demir, Hande; Tarı, Canan ; Ünlütürk, Sevcan ; Lahore, Marcelo Fernandez |
2016 | Evrimsel epidemiyoloji: Epidemiyoloji ve evrimsel biyolojinin sentezi | Sezgin, Efe |
2016 | Evrimsel Tıp: Sağlık ve Hastalıklara Yeni Yaklaşımlar | Sezgin, Efe |
2017 | Extraction and Characterization of Pectin From Fresh Globe Artichoke and Canned Artichoke Waste | Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin |
2014 | Farklı Bölgelere Ait Ticari Kırmızı Şarapların Elektronik Burun ile Aroma Profillerine Göre Sınıflandırılması | Korel, Figen ; Yaman, Ünal Rıza; Yücel, Ufuk |
2005 | Gıda Işınlaması, Uygulamaları ve Tüketicinin Işınlanmış Gıdaya Bakış Açısı | Korel, Figen ; Orman, Sibel |
2019 | Identification of Staphylococcus Aureus Cheese Isolates With Respect To Virulence Properties, Genetic Relatedness and Antibiotic Resistance Profiles | Kadiroğlu, Pınar; Korel, Figen ; Ceylan, Çağatay |
2014 | Kinetic and Structural Characterization of Interaction Between Trypsin and Equisetum Arvense Extract | Uslu, Mehmet Emin; Bayraktar, Oğuz ; Ceylan, Çağatay |
Dec-2022 | Knockdown of Death Receptor 5 Antisense Long Noncoding Rna and Cisplatin Treatment Modulate Similar Macromolecular and Metabolic Changes in Hela Cells | Gürer, Dilek Cansu; Erdoğan Vatansever, İpek ; Ceylan, Çağatay ; Akgül, Bünyamin |
2018 | Kritik Altı Su ile Fındık Atıklarından Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2015 | Kurutma Sıcaklığının Üzüm Çekirdeklerinin Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi | Konuk, Dilara; Korel, Figen |
2015 | Mikrobiyal Ksilanazlar ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2010 | Nanoteknolojinin Gıda Bilim ve Teknolojisi Alanındaki Uygulamaları | Tarhan, Özgür; Gökmen, Vural; Harsa, Hayriye Şebnem |
2012 | Optimization of the Process Parameters for the Utilization of Orange Peel To Produce Polygalacturonase by Solid-State Fermentation From an Aspergillus Sojae Mutant Strain | Demir, Hande; Göğüş, Nihan; Tarı, Canan ; Heerd, Doreen; Lahore, Marcelo Fernandez |
2015 | Orta Nemli İncirlerde Depolama Sonrasında Pektin Metil Esteraz Aktivitesi Değişimi | Demirbüker Kavak, Dilek ; Yemenicioğlu, Ahmet |
2007 | Partial Purification of Hen Egg White Lysozyme by Ethanol Precipitation Method and Determination of the Thermal Stability of Its Lyophilized Form | Gemili, Seyhun; Umdu, Emin Selahattin; Yaprak, Nilgün; Üstok, Fatma Işık; Yener, Fatih Yalçın Güneş; Mecitoğlu Güçbilmez, Çiğdem; Altınkaya, Sacide ; Yemenicioğlu, Ahmet |