Browsing "04. Mühendislik Fakültesi / Faculty of Engineering" by Author Korel, Figen

Showing results 21 to 40 of 51 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Effect of different raw materials on aroma fingerprints of 'boza' using an e-nose and sensory analysisKemahlıoğlu, Kemal; Kendirci, Perihan; Kadiroğlu, Pınar; Yücel, Ufuk; Korel, Figen 
2018Effect of storage temperature and packaging material on the shelf-life of newly-developed no-added sugar almond pasteKonuk Takma, Dilara; Korel, Figen ; Avcı, Başak; Edeer, Özgür
2007Ekonomik değeri yüksek zeytinlerden üretilen Türk zeytinyağlarının sınıflandırılması ve zeytinyağlarında tağşişin belirlenmesiTokatlı, Figen ; Barut, Banu Özen; Korel, Figen 
2016Electronic nose technology in food analysisKorel, Figen ; Balaban, Murat Ömer
2009Evaluation and production of ready-to-eat mealsBaysal, Taner; Tamme, Terje; Ehavald, Helen; Korel, Figen ; Overes, Maarten; Hödrejärv, Ülle; Kala, Aet; Roasto, Mati
2021Exopolysaccharides in food processing industrialsArserim-Uçar, Dilhun Keriman; Konuk Takma, Dilara; Korel, Figen 
2014Farklı bölgelere ait ticari kırmızı şarapların elektronik burun ile aroma profillerine göre sınıflandırılmasıKorel, Figen ; Yaman, Ünal Rıza; Yücel, Ufuk
Jan-2012Flavour of natural and roasted Turkish hazelnut varieties (Corylus avellana L.) by descriptive sensory analysis, electronic nose and chemometricsAlasalvar, Cesarettin; Pelvan, Ebru; Bahar, Banu; Korel, Figen ; Ölmez, Hülya
2005Gıda ışınlaması, uygulamaları ve tüketicinin ışınlanmış gıdaya bakış açısıKorel, Figen ; Orman, Sibel
2019Identification of Staphylococcus aureus cheese isolates with respect to virulence properties, genetic relatedness and antibiotic resistance profilesKadiroğlu, Pınar; Korel, Figen ; Ceylan, Çağatay 
Apr-2017Impact of preharvest and postharvest alginate treatments enriched with vanillin on postharvest decay, biochemical properties, quality and sensory attributes of table grapesKonuk Takma, Dilara; Korel, Figen 
Jan-2006Incorporation of partially purified hen egg white lysozyme into zein films for antimicrobial food packagingMecitoğlu, Çiğdem; Yemenicioğlu, Ahmet ; Arslanoğlu, Alper ; Elmacı, Zehra Seda; Korel, Figen ; Çetin, Ali Emrah
Jul-2015An innovative approach: Cow/oat milk based kefirDinkçi, Nayil; Kesenkaş, Harun; Korel, Figen ; Kınık, Özer
2015Kurutma sıcaklığının üzüm çekirdeklerinin toplam fenolik madde içeriği ve antioksidan kapasitesi üzerine etkisiKonuk, Dilara; Korel, Figen 
2008Laktik asit bakterileri, lisozim ve laktoperoksidaz kullanılarak antimikrobiyal özellik taşıyan yenebilir filmlerin geliştirilmesi, plastik ambalaj materyallerine ve çeşitli gıdalara uygulanmasıKorel, Figen ; Yemnicioğlu, Ahmet; Altınkaya, Sacide Alsoy ; Arslanoğlu, Alper 
2009Microbial risks associated with traditional cheesesKorel, Figen 
Aug-2014Microbiological quality of artisanal Sepet cheeseErcan, Duygu; Korel, Figen ; Orşahin, Hande
Aug-2007Odor evaluation of shrimp treated with different chemicals using an electronic nose and a sensory panelLuzuriaga, Diego A.; Korel, Figen ; Balaban, Murat Ömer
2017Physicochemical and sensorial properties of Sepet Cheeses packaged under different modified atmospheric conditionsAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Uysal, Harun Raşit; Korel, Figen 
Sep-2011Physicochemical, textural, volatile, and sensory profiles of traditional Sepet cheeseErcan, Duygu; Korel, Figen ; Karagül Yüceer, Yonca; Kınık, Özer