Showing results 21 to 35 of 35
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2007 | Partial purification of hen egg white lysozyme by ethanol precipitation method and determination of the thermal stability of its lyophilized form | Gemili, Seyhun; Umdu, Emin Selahattin; Yaprak, Nilgün; Üstok, Fatma Işık; Yener, Fatih Yalçın Güneş; Mecitoğlu Güçbilmez, Çiğdem; Altınkaya, Sacide ; Yemenicioğlu, Ahmet |
2017 | Physicochemical and sensorial properties of Sepet Cheeses packaged under different modified atmospheric conditions | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Uysal, Harun Raşit; Korel, Figen |
Jul-2012 | Prevalence of Salmonella in edible offal in Afyonkarahisar Province, Turkey | Akkaya, Levent; Atabay, Halil İbrahim ; Gök, Veli; Yaman, Hilmi |
2019 | Probiyotik ve prebiyotiklerin bağırsak-beyin aksına etkisi | Özer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem |
2011 | The relationship of pellet morphology to polygalacturonase production of Rhizopus oryzae in various media compositions | Tarı, Canan ; Özkan, Kamer; Oncu, Şelale; Avcı, Tuba |
2015 | Siyah meyveli incir çeşitlerinin kurutularak değerlendirilmesi | Konak, Ramazan; Kösoğlu, İlknur; Tan, Nilgün; Kocataş, Hilmi; Yemenicioğlu, Ahmet |
2017 | Some physicochemical characteristics and aroma compounds of Izmir Tulum Cheese produced with different milk types | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Korel, Figen ; Kahraman, Cihan; Uysal, Harun Raşit |
2015 | Structural and functional characterization of solution, gel, and aggregated forms of trypsin in organic solvent-assisted and pH-induced phase changes | Ceylan, Çağatay ; Karaçiçek, Bilge |
2022 | Structural changes in fasted state dietary mixed micelles upon solubilization of beta-carotene | Bayramoğlu, Beste |
2003 | Sıcaklık ve sürenin havuç ve yeşil fasulyelerde bulunan pektin metilesteraz enzimi üzerindeki etkisinin belirlenmesi | Yemenicioğlu, Ahmet ; Cemeroğlu, Bekir |
2015 | Tarıma dayalı sanayi atıklarının katı kültür fermantasyonu ile değerlendirilmesi: Sürece etki eden faktörlere genel bakış | Demir, Hande; Tarı, Canan |
Jun-2022 | The use of organic sun-dried fruits for delivery of phenolic compounds | Dervişoğlu, Gökhan; Yemenicioğlu, Ahmet |
2018 | Utilization of white grape pomace for lactic acid production | Bayrak, Emrah; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2010 | UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |
Jan-2017 | The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit |