03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  Büyükkileci, Ali Oğuz

Results 1-20 of 22 (Search time: 0.006 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
1Sep-2004Batch production of L(+) lactic acid from whey by Lactobacillus casei (NRRL B-441)Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Hayriye Şebnem 
2Aug-2018Comparison of liquid hot water, very dilute acid and alkali treatments for enhancing enzymatic digestibility of hazelnut tree pruning residuesSabancı, Kevser; Büyükkileci, Ali Oğuz 
32012Contributions to modelling of glycolytic pathway of saccharomyces cerevisiaeBüyükkileci, Ceylan; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Hamamcı, Haluk
4Jan-2023Designing robust xylan/chitosan composite shells around drug-loaded MSNs: Stability in upper GIT and degradation in the colon microbiotaZeybek, Nüket; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Güleç, Şükrü ; Polat, Mehmet ; Polat, Hürriyet 
5Jul-2013Dilute-acid hydrolysis of apple, orange, apricot and peach pomaces as potential candidates for bioethanol productionÜçüncü, Can; Tarı, Canan ; Demir, Hande; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Özen, Banu 
6Aug-2011Enhanced production of exo-polygalacturonase from agro-based products by Aspergillus sojaeBüyükkileci, Ali Oğuz ; Tarı, Canan ; Fernandez-Lahore, Marcello
72019Enzimatik ksilooligosakkarit üretimi için organosolv önişleminin kullanımıBüyükkileci, Ali Oğuz 
82024Enzymatic hydrolysis of organosolv-pretreated corncob and succinic acid production by Actinobacillus succinogenesKaranfil Büyüköztekin, Gülperi; Büyükkileci, Ali Oğuz 
9Apr-2017Exploitation of agricultural wastes and by-products for production of Aureobasidium pullulans Y-2311-1 xylanase: Screening, bioprocess optimization and scale upYeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sargın, Sayıt; Göksungur, Yekta
102018Kritik altı su ile fındık atıklarından antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonuSürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz 
112000L(+)lactic acid production from whey by lactobacillus casei NRRL B-441Büyükkileci, Ali Oğuz 
122015Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanlarıYeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz 
132010Optimization of exo-polygalacturonase production from orange peel by aspergillus sojaeBüyükkileci, Ali Oğuz ; Tarı, Canan ; Fernandez-Lahore, H. M.; Gençkal Demir, Hande; Göğüş, Nihan
142023Organosolv pretreatment of corncob for enzymatic hydrolysis of XylanBüyükkileci, Ali Oğuz ; Temelli, Nuran
152017Otohidroliz ve enzimatik hidroliz kullanılarak fındık atıklarından prebiyotik olarak kullanılabilecek ksilooligosakkarit üretimiBüyükkileci, Ali Oğuz ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Yeğin, Sırma
162021Processing of hazelnut (Corylus avellana L.) shell autohydrolysis liquor for production of low molecular weight xylooligosaccharides by Aureobasidium pullulans NRRL Y-2311-1 xylanaseSürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yeğin, Sırma
17Oct-2017Production of xylooligosaccharides by autohydrolysis of hazelnut (Corylus avellana L.) shellSürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz 
182012Screening of aroma profiles for artisanal yogurt starter culturesBaran, Ezgi; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Şebnem 
192019Temperature and glycerol formation: A proposal to explain the causal relationship based on glycolytic enzyme activitiesBüyükkileci, Ceylan; Batur, Ayşem; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Hamamcı, Haluk
20Mar-2015Utilization of orange peel, a food industrial waste, in the production of exo-polygalacturonase by pellet forming Aspergillus sojaeBüyükkileci, Ali Oğuz ; Lahore, Marcelo Fernandez; Tarı, Canan