Browsing by Author
Başer, Filiz
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Development of a Yeast-Free Bread Using Legume and Nut Flours in a Gluten-Free Flour: Techno-Functional Characteristics and Sensory Evaluation | Tuna, Ayca; Ortiz-Sola, Jordi; Lopez-Mas, Laura; Baser, Filiz ; Kallas, Zein; Aguilo-Aguayo, Ingrid; Tokatli, Figen |
2023 | Formulation of Gluten-Free Cookies Utilizing Chickpea, Carob, and Hazelnut Flours Through Mixture Design | Doğruer, Ilgın; Başer, Filiz ; Güleç, Şükrü ; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu |
Jul-2022 | Investigation of the biological health potency of fig stalk waste pectin for colon cancer cell growth and intestinal glucose absorption | Başer, Filiz |
2021 | Kuru İncir İşleme Atıkları, Yan Ürünleri ve Hurdalarından Pektin Üretimi: Pektin Ekstraksiyonun Optimizasyonu ve Moleküler, Fonksiyonel ve Sağlık Üzerindeki Etkilerinin Karakterizasyonu | Yemenicioğlu, Ahmet ; Güleç, Şükrü ; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Çavdaroğlu, Elif; Başer, Filiz |
2023 | Techno-Functional and in Vitro Digestibility Properties of Gluten-Free Cookies Made From Raw, Pre-Cooked, and Germinated Chickpea Flours | Doğruer, Ilgın; Çoban, Başak ; Başer, Filiz ; Güleç, Şükrü ; Özen, Banu |