Browsing by Author Başer, Filiz

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Development of a Yeast-Free Bread Using Legume and Nut Flours in a Gluten-Free Flour: Techno-Functional Characteristics and Sensory EvaluationTuna, Ayca; Ortiz-Sola, Jordi; Lopez-Mas, Laura; Baser, Filiz ; Kallas, Zein; Aguilo-Aguayo, Ingrid; Tokatli, Figen 
2023Formulation of Gluten-Free Cookies Utilizing Chickpea, Carob, and Hazelnut Flours Through Mixture DesignDoğruer, Ilgın; Başer, Filiz ; Güleç, Şükrü ; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu 
Jul-2022Investigation of the biological health potency of fig stalk waste pectin for colon cancer cell growth and intestinal glucose absorptionBaşer, Filiz 
2021Kuru İncir İşleme Atıkları, Yan Ürünleri ve Hurdalarından Pektin Üretimi: Pektin Ekstraksiyonun Optimizasyonu ve Moleküler, Fonksiyonel ve Sağlık Üzerindeki Etkilerinin KarakterizasyonuYemenicioğlu, Ahmet ; Güleç, Şükrü ; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Çavdaroğlu, Elif; Başer, Filiz 
2023Techno-Functional and in Vitro Digestibility Properties of Gluten-Free Cookies Made From Raw, Pre-Cooked, and Germinated Chickpea FloursDoğruer, Ilgın; Çoban, Başak ; Başer, Filiz ; Güleç, Şükrü ; Özen, Banu