03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  Baysal, Ayşe Handan
Fulltext:  With Fulltext

Results 21-31 of 31 (Search time: 0.005 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
21Sep-2010Modeling inactivation kinetics of liquid egg white exposed to UV-C irradiationÜnlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Mehmet S.
222007Ohmik ısıtmanın bazı meyve suları ve konsantrelerinde Alicyclobacillus acidoterrestris üzerine etkisiBaysal, Ayşe Handan ; İçier, Filiz
232019Peynir altı suyu (PAS) proteini-hemiselüloz kompleksine Lactobacillus pentosus’un mikroenkapsülasyonu ve sofralık zeytine empregnasyonuBaysal, Ayşe Handan ; Harsa, Hayriye Şebnem 
242009Quantitative risk assessment models for food pathogensBaysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Sevcan 
252009Risk management in production of egg-pastaBaysal, Ayşe Handan ; Gennaris, Savvas; Likar, Primoz; Peterka, Darja; Popescu, Oana; Veskus, Tiina
262009Sanitation of liquid egg products by nonthermal processes: HACCP and inactivation studiesBaysal, Ayşe Handan 
272008Short wave ultraviolet light (UVC) disinfection of surface - Inhibition of Alicyclobacillus acidoterrestris spores on agar mediumBaysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Sevcan 
282018Short-wave ultraviolet light inactivation of pathogens in fruit juicesBaysal, Ayşe Handan 
29Apr-2008Use of UV-C radiation as a non-thermal process for liquid egg products (LEP)Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Tarı, Canan 
30Sep-2013UV-C light inactivation and modeling kinetics of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in white grape and apple juicesBaysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan 
312010UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisiÜnlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R.