Browsing "Food Engineering / Gıda Mühendisliği" by Author Bayraktar, Oğuz

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2014Characterization of silk fibroin based films loaded with rutin-ß-cyclodextrin inclusion complexesŞamlı, Merve; Bayraktar, Oğuz ; Korel, Figen 
2017Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke wasteCeylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin
2014Kinetic and structural characterization of interaction between trypsin and equisetum arvense extractUslu, Mehmet Emin; Bayraktar, Oğuz ; Ceylan, Çağatay 
Jan-2023Ruscogenin interacts with DPPC and DPPG model membranes and increases the membrane fluidity: FTIR and DSC studiesŞahin, İpek; Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz 
2009Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanmasıKorel, Figen ; Bayraktar, Oğuz