Browsing "Food Engineering / Gıda Mühendisliği" by Author Bayraktar, Oğuz
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
Oct-2014 | Characterization of silk fibroin based films loaded with rutin-ß-cyclodextrin inclusion complexes | Şamlı, Merve; Bayraktar, Oğuz ; Korel, Figen |
2017 | Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke waste | Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin |
2014 | Kinetic and structural characterization of interaction between trypsin and equisetum arvense extract | Uslu, Mehmet Emin; Bayraktar, Oğuz ; Ceylan, Çağatay |
Jan-2023 | Ruscogenin interacts with DPPC and DPPG model membranes and increases the membrane fluidity: FTIR and DSC studies | Şahin, İpek; Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz |
2009 | Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanması | Korel, Figen ; Bayraktar, Oğuz |