Picture
Full Name
Çağlar Duvarcı, Özlem
Variants
Çağlar, Özlem
Caglar, Ozlem
Duvarcı, Özlem
Duvarci, Ozlem
Caglar Duvarci, Ozlem
Duvarci, Ozlem C.
Duvarci, O. Caglar
Duvarci, OC
Duvarci, O. C.
Duvarci, Ozlem Caǧlar
Duvarci, Ozlem C.
Caglar Duvarci, Ozlem
Duvarci, Ö. Çaǧlar
Caglar, Ozlem
Duvarcı, Özlem
Duvarci, Ozlem
Caglar Duvarci, Ozlem
Duvarci, Ozlem C.
Duvarci, O. Caglar
Duvarci, OC
Duvarci, O. C.
Duvarci, Ozlem Caǧlar
Duvarci, Ozlem C.
Caglar Duvarci, Ozlem
Duvarci, Ö. Çaǧlar
Main Affiliation
Email
ozlemduvarci@iyte.edu.tr
ORCID
Link to Google Profile
Researcher ID
Semantic Scholar ID
1393361952
Scopus Author ID
Link to YOK Profile
Personal Site
Interests
Küçük ve Geniş Genlikli Salınımlı Akış Davranışları
Dispersiyon, Suspansiyon, Emülsiyon ve Biyopolimerlerin Reolojisi
Küçük ve Geniş Deformasyonlar için Reolojik Teknikler
Nanokristal Toz Hazırlanması (Sol-Jel ve Çöktürme)
Tozların Şekillendirilmesi ve Sinterleme Davranışı
Dispersiyon, Suspansiyon, Emülsiyon ve Biyopolimerlerin Reolojisi
Küçük ve Geniş Deformasyonlar için Reolojik Teknikler
Nanokristal Toz Hazırlanması (Sol-Jel ve Çöktürme)
Tozların Şekillendirilmesi ve Sinterleme Davranışı
Loading...
2
0
20
0
false
Loading...
3
0
20
0
false
CV
Country
Turkey
Status
Current Staff
Author
Fulltext
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.006 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 1-Dec-2016 | Effect of mixing on LAOS properties of hard wheat flour dough | Yazar, Gamze; Çağlar Duvarcı, Özlem ; Tavman, Şebnem; Kokini, Jozef L. |
2 | Sep-2017 | LAOS behavior of the two main gluten fractions: Gliadin and glutenin | Yazar, Gamze; Çağlar Duvarcı, Özlem ; Tavman, Şebnem; Kokini, Jozef L. |
3 | Mar-2017 | Non-linear rheological behavior of gluten-free flour doughs and correlations of LAOS parameters with gluten-free bread properties | Yazar, Gamze; Çağlar Duvarcı, Özlem ; Tavman, Şebnem; Kokini, Jozef L. |
4 | 2016 | Non-linear rheological properties of soft wheat flour dough at different stages of farinograph mixing | Yazar, Gamze; Duvarcı, Özlem ; Tavman, Şebnem; Kokini, Jozef L. |
5 | Sep-2017 | The SAOS, MAOS and LAOS behavior of a concentrated suspension of tomato paste and its prediction using the Bird-Carreau (SAOS) and Giesekus models (MAOS-LAOS) | Çağlar Duvarcı, Özlem ; Yazar, Gamze; Kokini, Jozef L. |