03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  Tellioğlu Harsa, Şebnem

Results 41-50 of 50 (Search time: 0.006 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
412019Probiyotik ve prebiyotiklerin bağırsak-beyin aksına etkisiÖzer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem 
42Jan-2010Production of food grade ß-galactosidase from artisanal yogurt strainsTarı, Canan ; Üstok, Fatma Işık; Harsa, Şebnem 
3Dec-2015Protection of Lactobacillus acidophilus NRRL-B 4495 under in vitro gastrointestinal conditions with whey protein/pullulan microcapsulesÇabuk, Burcu; Tellioğlu Harsa, Şebnem 
42024Renkli Prebiyotik Eritme Peyniri ÜretimiKaygısız, Meral; Polat, Ferhat; Eren, Orhan; Uğur, Nagihan; Harsa, Şebnem 
52004RFLP of 16S-ITS rDNA region to differentiate Lactobacilli at species levelYavuz, Elif ; Güneş, Hatice ; Bulut, Çisem; Harsa, Hayriye Şebnem ; Yenidünya, Ali Fazıl 
62012Screening of aroma profiles for artisanal yogurt starter culturesBaran, Ezgi; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Şebnem 
7Mar-2006Separation of whey components by using ceramic composite membranesErdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem 
82023Sourdough Microorganisms in Food ApplicationsElvan, M.; Harsa, S. 
92008Süt ürünlerimizden izole edilen mikroorganizmalardan laktaz enzimi üretimi, saflaştırılması ve immobilizasyonuHarsa, Hayriye Şebnem ; Türkel, Sezai; Hamamcı, Haluk; Gürakan, Candan; Göksungur, M. Yekta; Tarı, Canan ; Aydın, Aysun Cebeci
1027-Jul-2015Whey protein-pullulan (WP/Pullulan) polymer blend for preservation of viability of Lactobacillus acidophilusÇabuk, Burcu; Harsa, Şebnem