Showing results 46 to 52 of 52
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
Apr-2008 | Use of UV-C radiation as a non-thermal process for liquid egg products (LEP) | Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Tarı, Canan |
2009 | Uv disınfection of some of the fruit juices | Hakgüder, Bengi |
2021 | UV processing and storage of liquid and solid foods: Quality, microbial, enzymatic, nutritional, organoleptic, composition and properties effects | Hakgüder Taze, Bengi ; Pelvan Akgün, Merve; Yıldız, Semanur; Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan |
2014 | UV ışın yayan diyotların (UV-LEDs)taze sıkılmış elma suyunun pastörizasyonunda alternatif bir teknoloji olarak kullanılabilirliğinin araştırılması | Ünlütürk, Sevcan |
Aug-2014 | UV-C irradiation of freshly squeezed grape juice and modeling inactivation kinetics | Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat |
Sep-2013 | UV-C light inactivation and modeling kinetics of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in white grape and apple juices | Baysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan |
2010 | UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |