Browsing by Author Harsa, Hayriye Şebnem
Showing results 75 to 80 of 80
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2012 | Screening of aroma profiles for artisanal yogurt starter cultures | Baran, Ezgi; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Şebnem |
Mar-2006 | Separation of whey components by using ceramic composite membranes | Erdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem |
2023 | Sourdough Microorganisms in Food Applications | Elvan, M.; Harsa, S. |
2010 | Structural changes of gliadins during sourdough fermentation as a promissing approach to gluten-free diet | Kömen, Gökçen |
2008 | Süt ürünlerimizden izole edilen mikroorganizmalardan laktaz enzimi üretimi, saflaştırılması ve immobilizasyonu | Harsa, Hayriye Şebnem ; Türkel, Sezai; Hamamcı, Haluk; Gürakan, Candan; Göksungur, M. Yekta; Tarı, Canan ; Aydın, Aysun Cebeci |
27-Jul-2015 | Whey protein-pullulan (WP/Pullulan) polymer blend for preservation of viability of Lactobacillus acidophilus | Çabuk, Burcu; Harsa, Şebnem |