Browsing by Author Korel, Figen
Showing results 63 to 67 of 67
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2017 | Some physicochemical characteristics and aroma compounds of Izmir Tulum Cheese produced with different milk types | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Korel, Figen ; Kahraman, Cihan; Uysal, Harun Raşit |
2007 | Sıvı yumurta ürünlerinin ultraviole (UV) Işık ile dezenfeksiyonu | Ünlütürk, Sevcan ; Tarı, Canan ; Korel, Figen |
2016 | Usage of rice milk in probiotic yoghurt production | Uzuner, Aydın Erdem; Kınık, Özer; Korel, Figen ; Yıldız, Gamze; Yerlikaya, Oktay |
2009 | Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanması | Korel, Figen ; Bayraktar, Oğuz |
Jan-2017 | The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditions | Akpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit |