Browsing "Food Engineering / Gıda Mühendisliği" by Department İzmir Institute of Technology. Chemistry
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2020 | 2’-methylklavuzon causes lipid-lowering effects on A549 non-small cell lung cancer cells and significant changes on DNA structure evidenced by fourier transform infrared spectroscopy | Ceylan, Çağatay ; Aksoy, Hatice Nurdan; Çağır, Ali ; Çetinkaya, Hakkı |
2017 | Aspergillus sojae tarafından üretilen poligalakturonazın kısmi saflaştırılması için kromatografik bir yaklaşım | Şen, İlknur ; Mata-Gomez, Marco A.; Palomares, Marco Rito; Tarı, Canan ; Dinç, Melike |
2017 | Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke waste | Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin |