Bilgilendirme: Sürüm Güncellemesi ve versiyon yükseltmesi nedeniyle, geçici süreyle zaman zaman kesintiler yaşanabilir ve veri içeriğinde değişkenlikler gözlemlenebilir. Göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
 

Immobilization Techniques Applicable To Sourdough

No Thumbnail Available

Date

2024

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Springer International Publishing

Open Access Color

OpenAIRE Downloads

OpenAIRE Views

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

[No abstract available]

Description

Keywords

[No Keyword Available]

Turkish CoHE Thesis Center URL

Fields of Science

Citation

WoS Q

N/A

Scopus Q

N/A
OpenCitations Logo
OpenCitations Citation Count
N/A

Source

Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry

Volume

Issue

Start Page

257

End Page

279
SCOPUS™ Citations

1

checked on Sep 21, 2025

Page Views

18

checked on Sep 21, 2025

Google Scholar Logo
Google Scholar™
OpenAlex Logo
OpenAlex FWCI
2.98

Sustainable Development Goals

SDG data could not be loaded because of an error. Please refresh the page or try again later.