Ekmek, Glukoz-Glisin ve Glukoz-Arjinin Model Sistemlerinden Elde Edilen Melanoidinlerin Fonksiyonel ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi


Project Title/Proje Başlığı
Ekmek, Glukoz-Glisin ve Glukoz-Arjinin Model Sistemlerinden Elde Edilen Melanoidinlerin Fonksiyonel ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi
Internal project ID/Kurum Proje No
2022IYTE-1-0073
Principal Investigator/Yürütücü
Status/Durum
Yürürlükte
Start date/Başlama Tarihi
09-06-2022
Expected Completion/Beklenen Bitiş
09-06-2023
 
Funder/Fon Sağlayıcı
Funding Program/Fon Programı
İYTE BAP
 
OA Mandate/Açık Erişim Yetkisi
 
Amount/Destek Miktarı
6000
 
Currency/Para Birimi
TRY
 
Duration/Süre
1 yıl