Browsing by Department 03.08. Department of Food Engineering
Showing results 446 to 449 of 449
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2009 | Yapay sindirim sıvısında doğal zeolitlerde meydana gelen morfolojik değişmeler | Demirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra |
2016 | Yarı mamul taze meyve ve sebzeler için katmanlı depozisyon yöntemi ile yeni nesil ince yenilebilir kaplamaların geliştirilmesi | Bayramoğlu, Beste ; Üney, Sinem; Koca, Nazan |
2016 | Zein and its composites and blends with natural active compounds: Development of antimicrobial films for food packaging | Yemenicioğlu, Ahmet |
2017 | Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahmini | Özen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen |