Browsing by Author Harsa, Hayriye Şebnem

Showing results 46 to 59 of 59 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Preparation and Characterization of Hydroxyapatite/Calcium Phosphate PowdersŞimşek, Deniz ; Çiftçioğlu, Rukiye; Harsa, Şebnem 
2004Preparation and Characterization of Polylactide-Hydroxyapatite BiocompositesGültekin, Naz; Tıhmınlıoğlu, Funda ; Çiftçioğlu, Rukiye; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem 
2004Preparation of Ceramic Composite Membranes for Protein SeparationErdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem 
8-Jan-2011Prevalence and Antibiotic Resistance of Foodborne Staphylococcus Aureus Isolates in TurkeyAydın, Ali; Muratoğlu, Karlo; Sudağıdan, Mert; Bostan, Kamil; Okuklu, Burcu ; Harsa, Şebnem 
2019Probiyotik ve Prebiyotiklerin Bağırsak-beyin Aksına EtkisiÖzer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem 
Jan-2010Production of Food Grade Ss-Galactosidase From Artisanal Yogurt StrainsTarı, Canan ; Üstok, Fatma Işık; Harsa, Şebnem 
Dec-2015Protection of Lactobacillus Acidophilus Nrrl-B 4495 Under in Vitro Gastrointestinal Conditions With Whey Protein/Pullulan MicrocapsulesÇabuk, Burcu; Tellioğlu Harsa, Şebnem 
2024Renkli Prebiyotik Eritme Peyniri ÜretimiKaygısız, Meral; Polat, Ferhat; Eren, Orhan; Uğur, Nagihan; Harsa, Şebnem 
2004Rflp of 16s-Its Rdna Region To Differentiate Lactobacilli at Species LevelYavuz, Elif ; Güneş, Hatice ; Bulut, Çisem; Harsa, Hayriye Şebnem ; Yenidünya, Ali Fazıl 
2012Screening of Aroma Profiles for Artisanal Yogurt Starter CulturesBaran, Ezgi; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Şebnem 
Mar-2006Separation of Whey Components by Using Ceramic Composite MembranesErdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem 
2023Sourdough Microorganisms in Food ApplicationsElvan, M.; Harsa, S. 
2008Süt ürünlerimizden izole edilen mikroorganizmalardan laktaz enzimi üretimi, saflaştırılması ve immobilizasyonuHarsa, Hayriye Şebnem ; Türkel, Sezai; Hamamcı, Haluk; Gürakan, Candan; Göksungur, M. Yekta; Tarı, Canan ; Aydın, Aysun Cebeci
27-Jul-2015Whey Protein-Pullulan (wp/Pullulan) Polymer Blend for Preservation of Viability of Lactobacillus AcidophilusÇabuk, Burcu; Harsa, Şebnem