Showing results 46 to 59 of 59
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2004 | Preparation and Characterization of Hydroxyapatite/Calcium Phosphate Powders | Şimşek, Deniz ; Çiftçioğlu, Rukiye; Harsa, Şebnem |
2004 | Preparation and Characterization of Polylactide-Hydroxyapatite Biocomposites | Gültekin, Naz; Tıhmınlıoğlu, Funda ; Çiftçioğlu, Rukiye; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem |
2004 | Preparation of Ceramic Composite Membranes for Protein Separation | Erdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem |
8-Jan-2011 | Prevalence and Antibiotic Resistance of Foodborne Staphylococcus Aureus Isolates in Turkey | Aydın, Ali; Muratoğlu, Karlo; Sudağıdan, Mert; Bostan, Kamil; Okuklu, Burcu ; Harsa, Şebnem |
2019 | Probiyotik ve Prebiyotiklerin Bağırsak-beyin Aksına Etkisi | Özer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem |
Jan-2010 | Production of Food Grade Ss-Galactosidase From Artisanal Yogurt Strains | Tarı, Canan ; Üstok, Fatma Işık; Harsa, Şebnem |
Dec-2015 | Protection of Lactobacillus Acidophilus Nrrl-B 4495 Under in Vitro Gastrointestinal Conditions With Whey Protein/Pullulan Microcapsules | Çabuk, Burcu; Tellioğlu Harsa, Şebnem |
2024 | Renkli Prebiyotik Eritme Peyniri Üretimi | Kaygısız, Meral; Polat, Ferhat; Eren, Orhan; Uğur, Nagihan; Harsa, Şebnem |
2004 | Rflp of 16s-Its Rdna Region To Differentiate Lactobacilli at Species Level | Yavuz, Elif ; Güneş, Hatice ; Bulut, Çisem; Harsa, Hayriye Şebnem ; Yenidünya, Ali Fazıl |
2012 | Screening of Aroma Profiles for Artisanal Yogurt Starter Cultures | Baran, Ezgi; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Harsa, Şebnem |
Mar-2006 | Separation of Whey Components by Using Ceramic Composite Membranes | Erdem, İlker; Çiftçioğlu, Muhsin ; Harsa, Hayriye Şebnem |
2023 | Sourdough Microorganisms in Food Applications | Elvan, M.; Harsa, S. |
2008 | Süt ürünlerimizden izole edilen mikroorganizmalardan laktaz enzimi üretimi, saflaştırılması ve immobilizasyonu | Harsa, Hayriye Şebnem ; Türkel, Sezai; Hamamcı, Haluk; Gürakan, Candan; Göksungur, M. Yekta; Tarı, Canan ; Aydın, Aysun Cebeci |
27-Jul-2015 | Whey Protein-Pullulan (wp/Pullulan) Polymer Blend for Preservation of Viability of Lactobacillus Acidophilus | Çabuk, Burcu; Harsa, Şebnem |