Showing results 60 to 68 of 68
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Spektroskopik tekniklerin sirke üretiminin izlenmesi ve sirkenin tağşişinin tespitinde kullanımı | Özen, Fatma Banu |
2023 | Techno-functional and in vitro digestibility properties of gluten-free cookies made from raw, pre-cooked, and germinated chickpea flours | Doğruer, Ilgın; Çoban, Başak ; Başer, Filiz; Güleç, Şükrü ; Özen, Banu |
Jul-2023 | Techno-functional properties of bakery products containing legume and nut flours | Doğruer, Ilgın |
2019 | Use of FTIR and UV-visible spectroscopy in determination of chemical characteristics of olive oils | Uncu, Oğuz ; Özen, Banu ; Tokatlı, Figen |
2021 | UV-Vis spectroscopy for the estimation of variety and chemical parameters of olive oils | Jolayemi, Olusola Samuel; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu |
2010 | Varietal classification and prediction of chemical parameters of Turkish wines by in frared spectroscopy | Öztürk, Burcu |
Feb-2010 | Water vapor and oxygen-barrier performance of corn-zein coated polypropylene films | Tıhmınlıoğlu, Funda ; Atik, İsa Doğan; Özen, Banu |
Dec-2008 | Water vapour barrier performance of corn-zein coated polypropylene (PP) packaging films | Atik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda |
2017 | Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahmini | Özen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen |